среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 28

Груевски на потпишување договори за финансирање на претпријатија од вториот повик на Фондот за иновации

gruevski-profilna-640x427

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на потпишување на договорите за финансирање на претпријатијата избрани на вториот повик на Фондот за иновации и технолошки развој.

Најчитани вести