вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Груевски на потпишување на договорот за втората инвестиција на „Ван Хол“

gruevski-promocijaenciklop

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски ќе присуствува на потпишувњето на договор за реализација на втората инвестиција на белгиската компанија Ван Хул.

Настанот ќе се одржи во ТИРЗ Скопје.

Најчитани вести