Македонија

Груевски на приемот на петтата генерација на слушатели на почетната обука во Академија за судии и јавни обвинители

Груевски на приемот на петтата генерација на слушатели на почетната обука во Академија за судии и јавни обвинители

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на свеченост по повод приемот на петтата генерација на слушатели на почетна обука во Академијата за судии и јавни обвинители.

Почетокот на настанот е предвиден за 14 часот.