Македонија

Груевски на промоција на 15 нови дела

Груевски на промоција на 15 нови дела

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе присуствува на промоција на 15 дела од проектот „Врвови во светската историја, филозофија, психологја со психоанализа“.

Според најавите настанот ќе се одржи во Археолошкиот музеј.