сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Груевски на промоција на книги во Спомен домот на Мајка Тереза

Настанот ќе се одржи во Спомен домот на Мајка Тереза, а почетокот е предвиден за 13:30 часот.

Груевски на промоција на книги во Спомен домот на Мајка Тереза

Груевски на промоција на книги во Спомен домот на Мајка Тереза

Последни вести

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоција на дела од едициите „Познатите битки и војни во светската историја“, „Во светот на спортот и здравиот живот“ и „Автобиографии, биографии и мемоари на светски познатите личности“.

Настанот ќе се одржи во Спомен домот на Мајка Тереза, а почетокот е предвиден за 13:30 часот.

Најчитани вести