понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Груевски на промоција на десет нови наслови од проектот за превод на 1000 стручни книги

promocija gruevski ristovski knigi

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоција на 10 нови наслови од проектот „Превод на 1000 стручни, научни книги и учебници од кои се учи на врвните, најдобрите и најреномираните универзитети во САД и Англија, а од областа на правото во Франција и Германија“.

Најчитани вести