Македонија

Груевски на промоција на „Енциклопедија на ВМРО (1893-1934)“

Груевски на промоција на „Енциклопедија на ВМРО (1893-1934)“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски денес ќе присуствува на промоција на „Енциклопедија на ВМРО (1893-1934)“.

Настанот, информираат од Владата,  ќе се одржи во Музејот на македонската борба за државност и самостојност.