Македонија

Груевски на промоција на Лабораторијата за испитување на енергетска ефикасност на објекти

Груевски на промоција на Лабораторијата за испитување на енергетска ефикасност на објекти

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоција на Лабораторија за испитување на енергетска ефикасност на објекти, инсталирана на Градежниот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“- Скопје.

Почетокот на настанот е предвиден за 11,30 часот.