среда, 30 ноември 2016  |  Вести денес: 47

Груевски на промоција на нови 20 дела

gruevski111

Поврзани вести

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоција на нови 20 дела од проектот „Врвови на светската филозофија, историја и психологија со психоанализа“.

Настанот ќе се одржи во Музејот на македонската борба за државност и самостојност, Музеј на Внатрешната македонска револуционерна организација, Музеј на жртвите на комунистичкиот режим.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:30 часот.

Најчитани вести