петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 27

Груевски на промоција на нови дела од капитакните едиции

gruevski-knigi500

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија  Никола Груевски, ќе присуствува на промоција на нови дела од капиталните едиции „Антологија на светската поезија“, „Превод на антологија на македонската книжевност на шест странски јазици“ и „Македонски искушенија“.

Настанот ќе се одржи во Националната и универзитетска библиотека „Свети Климент Охридски“.

Најчитани вести