Македонија

Груевски на промоција на нови дела од „Врвови на светската филозофија, историја и психологија со психоанализа“

Груевски на промоција на нови дела од „Врвови на светската филозофија, историја и психологија со психоанализа“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоција на нови дела.

Станува збор за дела од едицијата „Врвови на светската филозофија, историја и психологија со психоанализа“.

Настанот ќе се одржи во Македонскиот народен театар.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:30 часот.