понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 10

Груевски на промоција на нови дела од „Ѕвезди на светската книжевност“

top1gruevskiii

Поврзани вести

Премиерот Никола Груевски денес ќе присуствува на промоција на нови дела од капиталната едиција „Ѕвезди на светската книжевност“.

Настанот ќе се одржи во Македонскиот народен театар.

Почетокот е предвиден за 13:00 часот.

Најчитани вести