понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 28

Груевски на промоција на нови наслови од проектот „Превод на 1.000 стручни, научни книги и учебници“

knigiii (1)

Последни вести

Дванаесет нови наслови од проектот „Превод на 1000 стручни, научни книги и учебници од кои се учи на врвните, најдобрите и најреномираните универзитети во САД и Англија, а од областа на правото во Франција и Германија“ ќе бидат промовирани денес, во просториите на Читална „1000 книги“, во Градскиот трговски центар .

На промоцијата ќе присуствуваат премиерот Никола Груевски и заменик-министерот за образование и наука, Спиро Ристовски.

фото: МИА

Најчитани вести