понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 16

Груевски на промоција на нови преведени книги

gruevski-nikola-640x294

Последни вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска ќе присуствува на промовирање на 10 нови наслови од проектот “Превод на 1000 стручни, научни книги и учебници од кои се учи на врвните, најдобрите и најреономираните универзитети во САД и Англија, а од областа на правото во Франција и Германија”.

Настанот ќе се одржи во “Читална 1000 книги” во ГТЦ.

Најчитани вести