недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Груевски на промоција на проекти избрани од Фондот за иновации и технолошки развој

gruevski-na-promocija-na-proekti-izbrani-od-fondot-za-inovacii-i-tehnoloshki-razvoj

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, ќе присуствува на промовирање на 16 иновативни проекти избрани за финансирање од Фондот за иновации и технолошки развој.

Настанот ќе се одржи во Клуб на пратеници.

Најчитани вести