среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Груевски на промоција на „Врвови на светската филозофија, историја, психологија со психоанализа“

gruevski-knigi-500

Последни вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, ќе присуствува на промоција на нови дела од едицијата „Врвови на светската филозофија, историја, психологија со психоанализа“.

Промоцијата ќе се одржи во Македонскиот народен театар (нов објект).

Почетокот е предвиден за 13:30 часот.

Најчитани вести