Македонија

Груевски на пуштање во употреба на основно училиште во Петровец

Груевски на пуштање во употреба на основно училиште во Петровец

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштае во употреба на основното училиште „Кочо Рацин“ во општина Петровец.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:00 часот.