Македонија

Груевски на средба со генералниот директор на Директоратот за проширување во ЕК

Груевски на средба со генералниот директор на Директоратот за проширување во ЕК

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе оствари средба со Кристијан Даниелсон, генерален директор на Директоратот за проширување во Европската Комисија.

Средбата ќе се одржи во Владата на Република Македонија, со почеток во 17,30 часот.