Македонија

Груевски на средба со потпретседателот на корпорацијата „Амфенол“

Груевски на средба со потпретседателот на корпорацијата „Амфенол“

Премиерот Никола Груевски денеска во Владата ќе се сретне со потпретседателот на корпорацијата „Амфенол“, Џон Тренор и генералниот директор на автомобилската групација при Амфенол корпорацијата.