Македонија

Груевски на средба со претседателите на националните сојузи на глувите и телесните инвалиди за нивните нови права

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе оствари средба со претседателите на националните сојузи на глувите и на телесните инвалиди за новите права за целосно глуви лица и за квадриплегии кои почнуваат да се реализираат од оваа година.

Средбата ќе се одржи во Владата во 12,30 часот.