Македонија

Груевски на средба со заменик претседателот на компанијата KPME

Груевски на средба со заменик претседателот на компанијата KPME

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски, денеска  ќе оствари средба со  Генадиј Сичов, заменик претседател на компанијата „Konstantinovsky Plant of Metallurgical Equipment” (KPME).

Средбата ќе се одржи во Владата на Република Македонија.