Македонија

Груевски на средба со високи претставници на компанијата „Монтанте“

Груевски на средба со високи претставници на компанијата „Монтанте“

Премиерот Никола Груевски денескa ќе оствари средба со претставници на италијанската компанија „Монтанте“.

Средбата ќе се одржи во просториите на Владата, со почеток во 14:00 часот.