Македонија

Груевски на свечена академија по повод 11 Октомври

Груевски на свечена академија по повод 11 Октомври

Премиерот Никола Груевски денес ќе присуствува на Свечена академија по повод празникот 11 Октомври – Ден на народното востание.

Настанот ќе се одржи во Македонскиот народен театар.