Македонија

Груевски на свечено отварање на компанијата Икс Трејд

Груевски на свечено отварање на компанијата Икс Трејд

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на свечено отворање на странската компанија Икс Tрејд (МТС Трејдинг Солушнс).

Настанот ќе се одржи во новите простории на компанијата во Бизнис центарот ОВС (Плоштад Македонија).