Македонија

Груевски на терен: Денес посета на општина Бутел

Груевски на терен: Денес посета на општина Бутел

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски на терен во општина Бутел.

Премиерот денеска ќе присуствува на отпочнување со градежни работи за продолжување и изградба на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“.