сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Груевски на завршувањето на градежните работи на ПЕТ Центарот

gruevski-promocijaenciklop

Последни вести

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска ќе присуствува на настанот кој се одржува по повод завршувањето на градежните работи на објектот на ЈЗУ УИ ПЕТ ЦЕНТАР.

Почетокот на нстанот е предвиден за во 13:30 часот.

Најчитани вести