понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 17

Груевски најави изградба на современа спортска сала во Охрид

Како што рече Груевски изградбата на современата спортска сала ќе започне во текот на 2017 година. Подготвителните активности се веќе започнати.

Груевски најави изградба на современа спортска сала во Охрид

Последни вести

Изградба на нова спортска сала за потребите на Универзитетот за информатички науки и технологии „Св Апостол Петар и Павле“ во Охрид, најави денес претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски.

Салата ќе биде наменета пред се за студентите на Универзитетот, но во слободните часови ќе можат да ја користатат и граѓаните на Охрид.

Најчитани вести