вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 29

Груевски на промоција на нови дела од капиталните едиции

Груевски на промоција на нови дела од капиталните едиции.

knigi-promocija500

Поврзани вести

Груевски на промоција на нови дела од капиталните едиции.

Груевски на промоција на нови дела од капиталните едиции

Груевски на промоција на нови дела од капиталните едиции

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоција на нови дела од капиталните едиции „Превод на антологии на македонската книжевност на шест странски јазици“, „Антологија на светската поезија“ и „Македонски искушенија“.

Настанот ќе се одржи во Македонскиот народен театар.

Најчитани вести