Македонија

Груевски во посета на Богданци и Дојран

Груевски во посета на Богданци и Дојран
Груевски во посета на Богданци и Дојран

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе биде во посета на општините Богданци и Дојран.

Агендата на настани е следна:

13:00 часот – посета на паркот на ветерни електрани „Богданци“, општина Богданци;

13:45 часот – присуство на пуштање во употреба на повеќенаменско игралиште во село Николиќ, општина Дојран и

14:10 часот – работна посета на општина Дојран.