сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 11

Груевски со пријателите на партија баскет (ФОТО)

По интензивната дневна агенда во која оствари средби со граѓани и изврши увид во реализацијата на повеќе проекти во кочанскиот регион, селата Оризари и Подлог, Груевски најде време и за дружба со пријателите.

Груевски со пријателите на партија баскет

Груевски со пријателите на партија баскет

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски освен за активности на терен, денот го искористи и за рекреација и ново дружење со своите сопартијци и пријатели.

По интензивната дневна агенда во која оствари средби со граѓани и изврши увид во реализацијата на повеќе проекти во кочанскиот регион, селата Оризари и Подлог, Груевски најде време и за дружба со пријателите. Овој пат тоа беше кошарка, при што покажа дека освен фудбалот добро се снаоѓа и во баскетот, пишува „Република“.

1

2

3

6

 

Фото: Александар Ивановски – Република

Најчитани вести