Македонија

ФОТО: Груевски во посета на Припор, Усје, Пинтија и Драчево

ФОТО: Груевски во посета на Припор, Усје, Пинтија и Драчево

Премиерот Никола Груевски денеска во рамки на посетата на општина Кисела Вода ги посети населените места Припор, Усје, Пинтија и Драчево.

Груевски во посета на Припор, Усје, Пинтија и Драчево
Груевски во посета на Припор, Усје, Пинтија и Драчево

Груевски оствари средба со жителите на овие населени места и ги ислуша нивните потреби и барања, за чија реализација, како што рече, ќе се преземат најитни мерки.

Жителите на Припор…