Македонија

Груевски на промоција на нови книги

Груевски на промоција на нови книги

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на промоција на нови книги од капиталниот проект „Превод на дела од македонската книжевност на шест странски јазици“.

Настанот ќе се одржи во Македонскиот народен театар.

Почетокот на настанот е предвиден за 13:00 часот.