Политика

Груевски: СДСМ со албански радикали договарале полнење гласачки кутии

Груевски: СДСМ со албански радикали договарале полнење гласачки кутии
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и владејачката коалиција „За подобра Македонија“, Никола Груевски од вечерашниот митинг во Кочани обзнани дека последниве денови СДСМ здружувајќи се со некои подземни структури кај албанските радикали договорале полнење на кутии на изборите на 11-ти декември.