четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Груевски со обраќање на Годишната конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

unija-na-zeni

Последни вести

Денеска со почеток во 13:30 часот, во Спортскиот центар Јане Сандански, ќе се одржи 16-та Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ.

Денеска со почеток во 13:30 часот, во Спортскиот центар Јане Сандански, ќе се одржи 16-та Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ.

Најчитани вести