Македонија

Груевски со отчет за 100 дена Влада

Груевски со отчет за 100 дена Влада

Премиерот Никола Груевски денеска ќе даде отчет по повод 100 дена од работењето на новата Влада.

Отчетот, како што информра владината прес-служба, ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија во 13 часот и 30 минути.