недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 13

Груевски со семејството на прошетка во Струмица (ФОТО)

Груевски во друштво на својата мајка Нада, сопругата Боркица и двете мали ќеркички прошета низ Струмица.

Груевски со семејството на прошетка во Струмица

Груевски со семејството на прошетка во Струмица

Последни вести

Премиерот Никола Груевски по вчерашната работна турбо агенда, одмори со семејството.

Имено, по посетата на повеќе населени места, средбите со голем број на граѓани со кои разговараше и наоѓаа решенија за нивните проблеми, македонскиот премиер помина мирна вечер со своето семејство.

Премиерот Груевски по вчерашната работна турбо агенда, одмори со семејството во Струмица

Премиерот Груевски по вчерашната работна турбо агенда, одмори со семејството во Струмица

Груевски во друштво на својата мајка Нада, сопругата Боркица и двете мали ќеркички прошета низ Струмица.

Најчитани вести