петок, 24 март 2017  |  Вести денес: 0

Груевски со семејството во посета на Зоолошка (ФОТО)

Попладнето покрај претходните обврски и состанокот со холандскиот министер на надворешни работи, Груевски најде време и за прошетка со семејството.

Груевски со семејството во посета на Зоолошка

Груевски со семејството во посета на Зоолошка

Последни вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, заедно со својата сопруга и ќеркичките го искористија убавиот ден за да ја посетат Зоолошката градинка во Скопје.

Попладнето покрај претходните обврски и состанокот со холандскиот министер на надворешни работи, Груевски најде време и за прошетка со семејството.

zooloska-gruevski-3

Тој можеше да се забележи во скопската зоолошка градина, каде имаше огромен број на посетители кои своето слободно време го користат со своите семејства и најмлади членови.

zooloska-gruevski-4

Најновата атракција во скопската зоолошка се новиот базен на фоки, но и нови рекративни содржини, кои го привлекуваат вниманието на граѓаните.

zooloska-gruevski-1
zooloska-gruevski

Најчитани вести