четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 42

Груевски во Чучер Сандево

gruevski-na-uvid-kratovo

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО – ДПМНЕ, Никола Груевски, денес ќе оствари посета на Општина Чучер Сандево.

Груевски ќе оставри средба средба со жителите на село Бразда, на Чучер Сандево, на село Мирковци и село Кучевиште.

Исто така, предвидено е и Груевски да изврши увид во активности при изградба на градинка во село Чучер Сандево.

Најчитани вести