вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 17

Груевски во посета на општата болница во Струмица

gruevski-pelenica-sobir2-640x360

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, ќе оствари посета на општата болница во Струмица.

Посетата е по повод започнатите градежни работи за изградба и адаптација на објектот.

Најчитани вести