среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 39

Груевски во посета на општина Илинден

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ ќе оствари посета на Општина Илинден.

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ ќе оствари посета на Општина Илинден.

Груевски  ќе присуствува на пуштање во употреба на рехабилитиран локален пат Илинден – Марино  и ќе оствари средба со жителите на населба Илинден и населба Марино.

Во рамките на посетата претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Груевски ќе присуствува и на поставување на камен темелник за изградба на постројка за производство на дизел гориво, добиено преку каталитичка деполимеризација, односно трансформација на отпадот, на германската компанија “Г.Р.А.Д. Екологија“ во стопанскиот комплекс Илинден.

Најчитани вести