среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 9

Груевски во посета на општина Карпош

nerezigruevski11

Поврзани вести

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе оствари посета на Општина Карпош.

Премиерот ќе присуствува на започнување на градежни активности за изградба на плоштад во село Бардовци и ќе оствари средба со жителите на село Бардовци.

Исто така, планирано е премиерот да оствари посета на фарма на индивидуален земјоделец во село Бардовци, а потоа ќе оствари средба со жителите на населбата Злокуќани.

 

Најчитани вести