сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Груевски во посета на општина Кочани

Груевски ќе изврши увид во градежните активности при рехабилитација на регионален пат Кочани- Делчево (пред Македонска Каменица).

Груевски во посета на општина Кочани

Груевски во посета на општина Кочани

Последни вести

Претседател на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе оствари посета на Општина Кочани.

Како што информираат од партијата во 13:30 Груевски ќе изврши увид во градежните активности при рехабилитација на регионален пат Кочани- Делчево (пред Македонска Каменица).

Негоата агенда продолжува со посета на ново изградена спортска сала во ОУ „Крсте Петков Мисирков” во село Оризари. Посетата на општина Кочани, Груевскиќе ја заврши со средба со жителите на село Долни Полог.

Најчитани вести