Македонија

Груевски ќе ја посети општина Струмица

Груевски ќе ја посети општина Струмица

Лидерот на владејачката ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе оствари работна посета на општина Струмица.

Според најавите Груевски ќе присуствува на отворање на зградата за јавна администрација.

Потоа ќе оствари посета на Архивот, објект регистриран како споменик на културата, а посетата ќе ја заврши со увид во активностите при изградба на Стариот театар.