понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 61

Груевски во посета на село Нерези

Премиерот Никола Груевски денеска ќе оствари посета на село Нерези во Општина Карпош.

gruevski-zirovnicaaa

Поврзани вести

Премиерот Никола Груевски  денеска ќе оствари посета на село Нерези во Општина Карпош.

За време на посетата ќе изврши увид во активностите при реконструкција и рехабилитација на улица „Козле“ со краци на улица „Козле“ 3, 5, 8 и 10 и ќе оствари средба со жителите на село Нерези.

Во село Нерези, премиерот, ќе присуствува на пуштање во употреба на хидрофорска станица.

Најчитани вести