петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 48

Груевски во посета на Штип

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски ќе присуствува на настанот по повод завршувањето со изградба на магистрален гасовод Делница Клечовце - Блок станица 5, во непосредна близина на Штип.

gruevski-neokazi-probistip

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски ќе присуствува на настанот по повод завршувањето со изградба на магистрален гасовод Делница Клечовце – Блок станица 5, во непосредна близина на Штип.

Во рамки на посетата на Општина Штип, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски ќе оствари посета на мултимедијален центар „Креатива“, ќе оствари увид во активности за реализација на проекти и ќе има средби со жителите на Штип.

Најчитани вести