петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Груевски во работна посета на Штип

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе оставри посета на Штип. Како што информираат од владејачката партија, Груевски ќе приуствува на неколку настани во Штип.

gruevski-stip

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денес ќе оставри посета на Штип. Како што информираат од владејачката партија, Груевски ќе приуствува на неколку настани во Штип.

Се предвидува Груевски да го посети објектот во изградба на спортска сала во непосредна близина на ОУ „Славејко Арсов“ во населбата Баби.

Исто така планирано е и присуство на настанот за пуштање во употреба на двојно тениско игралиште во непосредна близина на трговскиот центар ЕЛКОС, населба Сењак, а потоа Груевски ќе присуствува на пуштањето во работа на 400 Kw далековод ТС „Штип“- ТС „Врање“.

Најчитани вести