сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 2

Груевски во работна посета на Тетово и Гостивар

gruevski-intervju-2

Последни вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес ќе оствари посета на општините Тетoво и  Гостивар.

Во 12:45 ќе оствари посета на с. Шипковица и средба со жителите.

Тој ќе оствари посета и увид на рехабилитиран регионален пат Тетово – Гостивар (делница Брвеница – Чегране );

Ќе присуствува и на поставување на камен темелник за изградба на училишна спортска сала во ОУ. Мустафа Кемал Ататурк – Гостивар;

Груевски ќе изврши увид во активностите при изградба на објект Тоскалар со 70 станови за лица со социјален ризик и други групи  и средба со жители на Гостивар.

Најчитани вести