Македонија

Груевски во Штип: Се преземаат сите мерки (видео)

Груевски во Штип: Се преземаат сите мерки (видео)

Премиерот Никола Груевски вечерва останува со граѓаните загрозените од поплавите во Штип и штипско. Во гостувањето во Дневникот на Сител, Груевски рече дека се преземаат сите мерки за жителите да се заштита од надојдените води.