понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Груевски во Ватикан со внукот на Мајка Тереза

gruevski-vnuk-majka-tereza-640x854 (1)

Поврзани вести

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е дел од свеченоста во Ватикан каде што Мајка Tереза беше прогласена за светица.

Тој церемонијата ја проследи со внукот на Мајка Тереза, Гомбар Алојз, со кого заедно седеа за време на сцеченоста во Ватикан.

Најчитани вести