понеделник, 27 март 2017  |  Вести денес: 17

Груевски: Во врвот на приоритетите ни се младите луѓе

kupi-kuka-kupi-stan

Поврзани вести

Ако новите работни места ни беа и ќе ни останат прв приоритет, сигурно во врвот на приоритетите, ни се и младите луѓе со голем број проекти за нив, рече премиерот Никола Груевски во своето новогодишно обраќање.

Сепак ,еден проект, кој неодамна го објавивме очекувам во 2016та да почне да се реализира, а тоа е проектот ,,Купи куќа за млади“. Тоа е проект кој очекувам на илјадници млади луѓе до 35 години во наредните години да им помогне да си обезбедат куќа под исклучително поволни услови со поддршка на државата, рече Груевски.

Најчитани вести